De eerste VTS – Module One is gedoopt en klaar voor een veilige bouw

In 2017 heeft zusterorganisatie Induct Industrial Contracting het project Plukon verworven. Op dit project hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van multi-disciplinaire modules. Dit is zo goed bevallen dat het concept, in samenwerking met Induct Industrail Contracting, verder is ontwikkeld. Daarbij hebben we nu ook gekeken naar het beter en veiliger monteren van de modules. Op basis hiervan is deze week de eerste VTS – Module One van onze eigen productielijn gerold. De VTS – Module One is een, zelf ontworpen, machine van ViPe Welding, Vink Products, VSL air-o-vent en Vink Systemen. Deze machine helpt bij veilige en meer efficiënte montage van (multi-disciplinaire) modules, grootformaat luchtkanalen, zwaar leidingwerk en nog veel meer. De VTS – Module One is een aanwinst voor onze uitvoering.

VTS

VTS staat voor Vink Technical Solutions. Dit is een propositie binnen Vink Groep, waarbij ViPe Welding, Vink Products, VSL air-o-vent en Vink Systemen op zeer intensieve wijze samenwerken. Door korte lijnen en een geïntegreerde samenwerking dienen voordelen optimaal benut te worden.

VTS Plus

Er wordt nu ook nagedacht om onze industriële klanten, onder leiding van Induct Industrial Contracting, te benaderen met de VTS propositie. Echter is dit dan de VTS Plus propositie.

Recommended Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt

Warning: Undefined array key "quick_contact_gdpr_consent" in /home/customer/www/vipe-welding.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 50