Gestart met werkzaamheden in Duitsland

In opdracht van een vaste klant is ViPe Welding sinds kort werkzaam in Duitsland. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij een bedrijf, waar men in speciale en steriele ruimtes apparatuur produceert. Hier zijn wij bezig met het lassen van leidingwerk voor de centrale verwarming en koeling. Deze zijn noodzakelijk voor de productie- en kantoor ruimtes.

Naast ViPe Welding zijn ook Vink Systemen en Vink Products werkzaam op dit project. Vink Systemen gaat de luchttechnische installaties voor de productie ruimtes verzorgen. Daarnaast heeft Vink Products opdracht gekregen voor het produceren van dakkappen en buitenluchtroosters.

Zowel Vink Systemen, Vink Products als ViPe Welding zijn onderdeel van de Vink Groep en kunnen hierdoor geïntegreerd samenwerken. Dit brengt voordelen met zich mee op diverse fronten, denk hierbij aan gezamenlijk transport, coördinatie etc.

Recommended Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt

Warning: Undefined array key "quick_contact_gdpr_consent" in /home/customer/www/vipe-welding.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 50