Interne verhuizing ViPe Welding

De afgelopen maand is men aan de slag gegaan met de bouw van een nieuw kantoor op het terrein van Vink Groep. Het voormalige kantoor logistiek van Vink Products BV is uitgebreid en verbouwd tot een prachtig groot kantoor en afhaalbalie. Sinds dinsdag 25 mei is onze zusterorganisatie VSL air hier gevestigd. Het streven is dat wij per 1 juli gevestigd zijn in het voormalige kantoor en magazijn van VSL air. Tot die tijd wordt er nog flink verbouwd om het complex volledig operationeel te maken.

De verhuizing van onze organisatie staat in verband met groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Wij krijgen steeds vaker de opdracht van klanten om onderdelen van groot formaat te prefabriceren. Op onze huidige locatie is er een gebrek aan ruimte voor het produceren van deze onderdelen. Daarnaast zijn er ook te weinig las/fitplekken voor onze lassers.

De verhuizing van onze werkplaats naar het voormalige magazijn van VSL air biedt ruimte. Via deze weg zijn wij beter in staat om de orders van onze klanten te realiseren. Binnen deze werkplaats wordt ook een separate ruimte gemaakt voor RVS laswerk waardoor dat niet meer op dezelfde plek als staal wordt gefabriceerd. Op deze manier worden besmettingen op het RVS laswerk voorkomen. De splinters van het staallaswerk kunnen namelijk op het RVS terechtkomen wat leidt tot het inbranden of het roesten van het RVS. De separate ruimte is volledig afsluitbaar waardoor de kans op besmetting wegvalt.

Onze kantoormedewerkers zullen zich na de verbouwing naast de werkplaats bevinden. Dit zorgt ervoor dat er een betere aansturing zal zijn van onze lassers en de gemaakte tekeningen eerder beschikbaar zijn.  Door middel van de verhuizing zijn wij in staat om door te groeien en u als klant beter van dienst te zijn.

Hieronder zijn foto’s te zien van de verbouwing tot nu toe.


 

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt