Ook dit jaar zijn wij aanwezig op het Katwijkse Ondernemersplein

Na het succes van vorig jaar staat Vink Groep, waar ViPe Welding onderdeel van is, opnieuw met een stand op het Katwijkse Ondernemersplein. Dit jaar vindt het evenement plaats op zaterdag 13 juli, wederom op het Duinplein in Katwijk. Het Ondernemersplein maakt onderdeel uit van het Haringrock Festival, een fantastisch evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt. De verwachting is dat er dit jaar weer zo’n 25.000 bezoekers naar Katwijk komen om het gratis muziekfeest, de vrijmarkt en het ondernemersplein te bezoeken. Dit is een unieke kans om het bezoekende publiek kennis te laten maken met Vink Groep. Sinds dit jaar is Vink Groep ook aangesloten als Elite Sponsor van Haringrock. De voorbereidingen zijn in volle gang en wij hopen u te mogen verwelkomen op 13 juli aanstaande!

Gadget contest

Bij onze stand is het mogelijk om mee te doen aan de gadget contest. De gadget is een oplaadplatform voor je smartphone, die je om de oplader van je telefoon aan het stopcontact kunt hangen. Kom op zaterdag 13 juli langs onze stand en zet je eigen Vink Groep gadget in de juiste hoek. Doe jij dit netjes en snel, dan maak je kans op een goodie bag met hierin een bioscoopbon en nog veel meer leuke spullen.

Vink Groep

De bedrijven binnen Vink Groep ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden de luchttechnische infrastructuur binnen uw bedrijf. Op iedere plek, binnen of buiten, overal ter wereld. Vink Groep is de bindende factor tussen haar bedrijven en haar klanten. Wij luisteren, denken mee en zoeken samen met u naar een oplossing. Zo ontstaat voor alle partijen de ideale match. Vink Groep is een veel gevraagde partner voor installateurs, industriĆ«le afnemers en eindgebruikers. Onze producten worden toegepast in branches, zoals: utiliteit, zorg, retail en horeca. Tot Vink Groep behoren:

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt