Global Innovation Foods Centre van Unilever

Unilever is sinds november 2017 begonnen met de bouw van het gloednieuwe Global Foods Innovation Centre in Wageningen. Het gebouw wordt gebouwd midden in het Agri-food cluster rondom Wageningen University, kenniscentra, startups en andere grote en kleine bedrijven in de foodsector. ViPe Welding levert in opdracht van installateur Hollander Techniek de piping voor dit innovatieve project.

Het Global Foods Innovation Centre biedt een inspirerende werkomgeving door de integratie van verschillende functies binnen één pand. Hierin staan kennisuitwisseling en voedinginnovaties centraal. Het pand, met een totaaloppervlakte van 18.000 m2, bestaat uit een Pilot Plant, een Food & Customer Experience en twee etages met kantoren en laboratoria.

Bij de oplevering ambieert het Global Foods Innovation Centre te voldoen aan de hoge BREEAM-norm en circulaire economische principes. Door het inzetten van verschillende vooruitstrevende technieken en een verfijnde indeling die beweging en ontmoeting stimuleert, draagt het Global Foods Innovation Centre bij aan de gezondheid en het welzijn van de gebruikers.

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt

Warning: Undefined array key "quick_contact_gdpr_consent" in /home/customer/www/vipe-welding.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 50