PREFABRICAGE LASSEN IS TOEKOMST

Uw project, onze zorg; om lassen van hoge kwaliteit te produceren is het soms nodig om bepaalde te delen prefab te maken. Prefabricage of prefab zijn woorden die regelmatig in de techniek worden gebruikt. Prefabricage houdt in dat producten in een werkplaats worden gemaakt in plaats van de locatie waar de producten moeten worden gebruikt. Gelukkig heeft ViPe voldoende ruimte om dit klusje voor u te klaren in onze eigen fabriek!

Kwaliteit gegarandeerd

Doormiddel van prefab kan men bochten aan leidingen lassen of andere moeilijke constructies maken. Zodra deze onderdelen van tevoren gelast zijn kan men deze in een machine of installatie plaatsen doormiddel van lassen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld tijdens prefab flenzen te lassen aan leidingen. Dit zorgt ervoor dat de leidingen niet meer in positie aan elkaar gelast te hoeven worden. In plaats daarvan kan men de flenzen aan elkaar verbinden doormiddel van het aandraaien van bouten en het plaatsen van pakkingmateriaal. Bovendien is het sneller, wat weer handig is voor uw project. Stuk handiger, en u krijgt de hoogste kwaliteit lassen.

Leidingen lassen

ViPe heeft al veel verschillende projecten afgerond in haar korte bestaan. Iets waar wij erg trots op zijn. De leidingen worden vaak van tevoren prefab gelast, zoals al eerder genoemd. Het montage-klaar prefabriceren van leiding onderdelen verkort de looptijd van het project en het aantal manuren op de werkplaats. Een win-win situatie!

Uw project

Heeft u een mooi project waar wij u van dienst mee kunnen zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt

Warning: Undefined array key "quick_contact_gdpr_consent" in /home/customer/www/vipe-welding.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 50