Geprefabriceerd leidingwerk richting de nieuwe A-pier op Schiphol

ViPe Welding heeft werkzaamheden uitgevoerd voor de ontwikkeling van een nieuwe pier op Schiphol. Om het grote tekort aan gates op Schiphol te verhelpen, bouwt de luchthaven momenteel een nieuwe pier: de A-pier. Voor de realisatie van deze pier heeft ViPe Welding verschillende leidingen gefabriceerd.

Na het verkrijgen van de benodigde afmetingen zijn de leidingen in onze werkplaats geprefabriceerd. Hier zijn de leidingen onder ideale omstandigheden op maat geproduceerd. Om ze vervolgens naar projectlocatie te kunnen verzenden.

Na inspectie van de de opdrachtgever in de werkplaat is het geprefabriceerd leidingwerk onlangs getransporteerd naar de A-pier op Schiphol. Op locatie worden de leidingen door ons team in de nieuwe pier gemonteerd.

geprefabriceerd leidingwerk op transportgeprefabriceerd leidingwerk gereed voor transport richting Schipholprefab Leidingwerk voor Schiphol

Recommended Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt

Warning: Undefined array key "quick_contact_gdpr_consent" in /home/customer/www/vipe-welding.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 50