Prefabricage SKID in korte tijd afgerond

In opdracht van Induct Industrial Contracting hebben wij de volledige prefabricage van een SKID gerealiseerd en geleverd. Sinds een aantal weken is een projectteam van zusterorganisatie Induct bezig met het uitvoeren van verschillende uiteenlopende werkzaamheden bij diverse farmaceutische bedrijven. Deze farmaceutische bedrijven zijn allen drukdoende met de (ver)bouw van laboratoria en andere nieuwe gebouwen en/of ruimtes, om zo het COVID-19 vaccin te kunnen fabriceren. Door de huidige ontwikkelingen omtrent COVID-19 en de ontwikkeling van het vaccin, staan deze werkzaamheden onder hoge tijdsdruk.

Voor een gebouw van een farmaceutisch bedrijf in Leiden is een verwarmingsverdeelunit met twee buffervaten geprefabriceerd. Dit is eigenlijk een kleine technische ruimte, welke een change-over verzorgt tussen koelen en verwarmen. Dit wordt ingezet om de verwarming en koeling van de luchtbehandelingskast en warmtepomp aan te sturen. Met behulp van onderstaande foto’s is het hele prefabricageproces van de SKID in beeld gebracht. Dit vanaf de bouw van het frame tot en met hijsen en montage op locatie.

In onze volledig ingerichte werkplaats bereiden onze monteurs en lassers uw project tot in de puntjes voor. Door dit bij ons in de fabriek te doen, kunnen wij de voorbereiding van uw project onder de ideale omstandigheden veilig uitvoeren. U krijgt gecertificeerd laswerk van de hoogste kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen.

Hieronder is het volledige proces van prefabricage van de SKID in foto’s te zien. In stappen is te zien hoe wij tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct komen.

 

 

 

 

 

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt