WAARMEE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN?

ViPe Welding realiseert een verscheidenheid aan lasprojecten

ViPe Welding beschikt over gekwalificeerde en gecertificeerde lassers voor zowel staal als roestvast staal en aluminium. Het door ViPe Welding verzorgde laswerk zal voldoen aan de door u als klant gestelde specificaties. Wij streven er naar u te ontzorgen en te helpen bij uw projecten met kennis en expertise. Onze werkwijze is altijd helder; kwaliteit staat voorop.

ENGINEERING

ViPe Welding is specialist in (pre)fab lasprojecten op locatie over de hele wereld. Met onze technische kennis en expertise weten wij precies hoe uw project snel en efficiënt gemonteerd en gelast kan worden. Op basis van uw tekeningen creëren wij een plan en meet de specialist dit ter plaatse in. Vóór wij beginnen aan uw project komen wij de laatste details met u doorspreken. Persoonlijk contact is waar het om draait bij ViPe Welding.

(PRE)FABRICAGE

In onze volledig ingerichte werkplaats bereiden onze monteurs en lassers uw project tot in de puntjes voor. Door dit bij ons in de fabriek te doen, kunnen wij de voorbereiding van uw project onder de ideale omstandigheden veilig uitvoeren. U krijgt gecertificeerd laswerk van de hoogste kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen!

Op zoek naar industriële lasoplossingen?

Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt