Project Boijmans van Beuningen afgerond

Het project voor Boijmans Van Beuningen is afgerond! In opdracht van BAM Bouw en Techniek – Grote Projecten heeft Vipe Welding BV verschillende werkzaamheden verricht voor een project voor Boijmans van Beuningen. Voor Boijmans van Beuningen is een depot gecreëerd te Rotterdam. Dit wordt de nieuwe spectaculaire entree van het Rotterdamse Museumpark. Het kunstdepot is ruim 39 meter hoog en heeft een totale vloeroppervlak van 15.000 vierkante meter. Door middel van dit depot heeft Boijmans van Beuningen een manier om kunst terug te geven aan de Rotterdammers. Het museum kon in het verleden slechts 8% van de collectie tonen, maar door het nieuwe openbaar toegankelijke depot wordt dit vele malen meer.

Vipe Welding heeft voor het depot Boijmans van Beuningen techniekruimtes mogen realiseren. Hiernaast is door Vipe Welding ook het stalen leidingsysteem voor de CV-installatie geprefabriceerd en gemonteerd.

Naast ViPe Welding heeft ook onze zusterorganisatie Vink Systemen BV  luchttechnische installaties en luchtkanalen mogen verzorgen op dit project.  Zowel Vink Systemen als ViPe Welding zijn onderdeel van Vink Groep en kunnen hierdoor optimaal geïntegreerd samenwerken. Dit brengt voordelen met zich mee, denk hierbij aan bijvoorbeeld gezamenlijk transport en coördinatie. Dit was een mooi project, in een mooi gebouw. Het project heeft een aantal mooie beelden opgeleverd, deze zijn hieronder te zien.

project boijmans van beunignen     werkzaamheden    project van buitenaf

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt