Project depot Boijmans van Beuningen opent deuren tijdens dag van de bouw

Zaterdag 15 juni is het de landelijke “Dag van de bouw”. Op veel plaatsen in Nederland zijn bouwplaatsen dan toegankelijk voor publiek. Ook de bouwplaats van het Depot Boijmans van Beuningen, waar wij samen met zusterorganisatie Vink Systemen werkzaam zijn, opent deze dag haar deuren. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op dit mooie uitdagende project. Tijdens dit bezoek kunt u het bouwproces van ruwbouw tot en met afbouw zien. Gezien de beperkte capaciteit op de bouw en het feit dat er veel animo is, willen wij u vooraf vragen om zich aan te melden, dit kan via de volgende link.

Depot Boijmans van Beuningen

Het collectiegebouw gaat de nieuwe spectaculaire entree worden van het Rotterdamse Museumpark. Het kunstdepot wordt ruim 39 meter hoog en krijgt een totale vloeroppervlak van 15.000 vierkante meter. Het depot is een blijvende oplossing voor de wateroverlast, waar het museum al enige jaren mee kampt. Verder is het museumdepot een manier om kunst terug te geven aan de Rotterdammers. Het museum kon in het verleden slechts 8% van de collectie tonen, maar door het nieuwe depot wordt dit vele malen meer. In opdracht van BAM levert Vink Systemen BV de complete luchttechnische installatie(s). 

Dag van de bouw

De Dag van de Bouw biedt een unieke kans om achter de schermen te kijken van de mooiste, grootste of meest ingewikkelde projecten van bouwbedrijven. Bij 130 bouwlocaties worden allerlei activiteiten georganiseerd voor groot en klein. Op veel locaties is er een speciaal programma voor kinderen, variërend van een springkussen en een kinderdisco tot aan schatgraven, speurtochten en het bedienen van een kraan of shovel. De Dag van de Bouw biedt gratis toegang tot honderden bouwprojecten door heel Nederland.

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt