Project: Depot Boijmans Van Beuningen

In opdracht van BAM Bouw en Techniek – Grote Projecten gaat ViPe Welding BV de techniekruimtes realiseren voor het Depot Boijmans Van Beuningen te Rotterdam. Daarnaast gaat ViPe Welding BV ook het stalen leidingsysteem voor de CV-installatie prefabriceren en monteren.

Het Depot gaat de nieuwe spectaculaire entree worden van het Rotterdamse Museumpark. Het kunstdepot wordt ruim 39 meter hoog en krijgt een totale vloeroppervlak van 15.000 vierkante meter. Verder is het Depot een manier om kunst terug te geven aan de Rotterdammers. Het museum kon in het verleden slechts 8% van de collectie tonen, maar door het nieuwe openbaar toegankelijke Depot wordt dit vele malen meer.

Net als ViPe Welding BV heeft onze zusterorganisatie Vink Systemen de opdracht gekregen om de luchttechnische installaties en luchtkanalen te verzorgen. Zowel Vink Systemen als ViPe Welding zijn onderdeel van de Vink Groep en kunnen hierdoor optimaal geïntegreerd samenwerken. Dit brengt voordelen met zich mee, denk hierbij aan bijvoorbeeld gezamenlijk transport en coördinatie.

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt