Technische ruimte gerenoveerd

In opdracht van een grote internationale organisatie heeft ViPe Welding de technische ruimte van het pand gerenoveerd. De verouderde installatie was toe aan vervanging. Dankzij de kennis en expertise van ViPe Welding werkt deze installatie weer als nieuw.

Voor de renovatie van de technische ruimte zijn de meeste werkzaamheden uitgevoerd op locatie van het project. Zo zijn al de nieuwe componenten en onderdelen voor deze installatie op locatie gecreëerd en opgebouwd. Onze werknemers hebben op de projectlocatie divers gezaagde lengtes leidingwerk ontvangen vanuit de fabriek. Middels positielassen zijn de verschillende lengtes pijp, ter plekke, op maat gerealiseerd. Dankzij het maatwerk van de werknemers kunnen de nieuwe componenten en onderdelen de verouderde onderdelen van de technische ruimte vervangen.

De renovatie van de installatie is voltooid en deze werkt weer volledig naar behoren. Mooi vakmanschap geleverd door onze werknemers!

Wilt u op de hoogte blijven van ons bedrijf? Volg onze activiteiten op LinkedInFacebook en Instagram.

renovatie technische ruimteLeidingwerk voor renovatietechnische ruimte in renovatierenovatie technische ruimterenovatie technische ruimte

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt