Röntgen testen van lassen

Foutloos laswerk afleveren, dat is iets wat voor ons vanzelfsprekend is. Elk nieuw project gaan wij aan met veel plezier. Indien nodig prefabriceren wij uw project en monteren we dat bij u op locatie.

Controleren laswerk

Om verzekerd te zijn van de kwaliteit van laswerk testen wij dit met röntgenstraling. De straal wordt op het midden van de las gericht, waardoor de dichtheid kan worden gemeten. Dit is een niet-belastende manier om het werk te controleren. De print wordt in negatief gebruikt, omdat tijdens het printproces er eventuele details verloren kunnen gaan.

Oppervlakte laswerk

Voor dat de controle uitgevoerd kan worden is het belangrijk dat de las visueel gecheckt wordt op eventuele afwijkingen. Mocht het erg onregelmatig zijn, dan kan er beter eerst geschuurd worden, alhoewel dat bij goede kwaliteit lassen niet nodig hoeft te zijn.

Wilt u er ook zeker van zijn dat uw laswerk van hoge kwaliteit afgeleverd wordt? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

 

Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt

Warning: Undefined array key "quick_contact_gdpr_consent" in /home/customer/www/vipe-welding.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 50