VIPE HEEFT VOLOP NIEUWE PROJECTEN

Met tros delen wij u mee dat onze las-professionals van dag tot dauw in de weer zijn met onze talloze nieuwe projecten. Voor zowel roestvast staal als aluminium laswerk kunt u bij ons terecht.

Plan van aanpak

Eerst komen we bij u langs om aan de hand van uw lasproject de specificaties op te zetten. Metaalbewerking is een vak apart en wij begrijpen als geen anders dat uw project aan bepaalde eisen moet voldoen. Voor zowel MIG/MAG of TIG kunt u bij ons terecht. Wij ontzorgen u graag! Kwaliteit staat bij ons voorop, zowel in de service als in het laswerk.

Lassen in de fabriek

Ook hebben wij de mogelijkheid tot prefab-lassen in onze fabriek. De onderdelen worden dat klaar bij u aangeleverd en door onze lassers in elkaar gezet. Voordeel hier van is dat het snel en efficient kan gebeuren.

Fotolaswerk

Soms heeft u een certificaat nodig voor uw laswerk. In industriële omgevingen kan het voorkomen dat de netheid en stevigheid van de lassen moet worden bewezen. Wij doen dat door middel van röntgen.

Neem contact op

Neem contact met ons op, wij komen graag bij u langs om te kijken hoe wij onze expertise voor u kunnen inzetten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt