ViPe Welding aanwezig op het Katwijkse Ondernemersplein

Op zaterdag 7 juli staat Vink Groep, waar ViPe Welding onderdeel van is, met een stand op het Katwijkse Ondernemersplein in Katwijk. Het Katwijkse Ondernemersplein is samen met Haringrock en de Vrijmarkt onderdeel van het Haringrock Festival. Een fantastisch evenement dat naar verwachting meer dan 25.000 bezoekers gaat trekken. Dit is een unieke kans om het bezoekende publiek in Katwijk nader kennis te laten maken met Vink Groep, de onderliggende organisaties en onze producten/diensten die Vink Groep te bieden heeft. Het Katwijkse Ondernemersplein staat op het Duinplein, nabij de vuurtoren, vangt aan om 10:00 en komt ten einde om 18:00. De voorbereidingen zijn in volle gang en wij hopen u te mogen begroeten bij onze stand. Tot 7 juli aanstaande.

Vink Groep

De bedrijven binnen Vink Groep ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden de luchttechnische infrastructuur binnen uw bedrijf. Op iedere plek, binnen of buiten, overal ter wereld. Vink Groep is de bindende factor tussen haar bedrijven en haar klanten. Wij luisteren, denken mee en zoeken samen met u naar een oplossing. Zo ontstaat voor alle partijen de ideale match. Vink Groep is een veel gevraagde partner voor installateurs, industriële afnemers en eindgebruikers. Onze producten worden toegepast in branches, zoals: utiliteit, zorg, retail en horeca. Tot Vink Groep behoren:

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt

Warning: Undefined array key "quick_contact_gdpr_consent" in /home/customer/www/vipe-welding.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 50