ViPe Welding opnieuw te zien in Marokko

Wij zijn trots dat Kees Teeuwen, lasser bij ViPe Welding, net als vorig jaar deelneemt aan de Morocco Desert Challenge. Van 12 tot 20 april rijdt Kees, samen met vele andere rallyrijders, een prachtige route door Marokko. Het parcours van dit jaar is 3.000 kilometer en bevat snelle pistes, technische stukken, wijde Afrikaanse vlaktes, veel duinen, zoutmeren en legendarische Dakar-pistes. Naast rijden en genieten van het prachtige Marokko is het ook een zware tocht. Een rally als deze vergt veel van de voertuigen, maar gelukkig komt de las-ervaring van Kees hier goed van pas.

Net als vorig jaar maakt Kees van de mogelijkheid gebruik om reclame te maken voor ViPe Welding. Met een grote ViPe vlag aan zijn truck zal hij vanaf aanstaande vrijdag de uitgestrekte zandvlaktes van Marokko gaan trotseren. Wij wensen Kees veel plezier en veilige kilometers toe!

Morocco Desert Challenge

Het avontuur, dat in 2008 begon in de woestijn van Libië, wordt in 2019 voor de elfde keer gereden. Na vele omzwervingen belandde de organisatie in 2013 in Marokko. Sindsdien is de rally uitgegroeid tot wat die nu is: Afrika’s grootste en mooiste crosscountry rally-raid, met meer dan 550 deelnemers van alle niveaus.

De Morocco Desert Challenge is letterlijk wat het belooft: een échte uitdaging in de woestijn van Marokko. Na het succes van 2018 is er opnieuw gekozen voor een spectaculaire coast-to-coast-route: van de Atlantische kust bij Agadir en Plage Blanche naar Saïdia aan de Middellandse Zee. De route is echter geheel nieuw: nieuwe roadbooks, nieuwe bivaks en opnieuw niet minder dan 8 nieuwe etappes.

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt

Warning: Undefined array key "quick_contact_gdpr_consent" in /home/customer/www/vipe-welding.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 50