Vipe Welding zichtbaar in Marokko

Met trots mogen wij vermelden dat onze vakkundige en zeer gewaardeerde lasser, Kees Teeuwen, deelneemt aan de Morocco Desert Challenge. Sinds 14 april rijdt Kees, samen met vele andere coureurs, een prachtige route door Marokko en de rit gaat door tot en met zondag 22 april. Naast het rijden en genieten van mooie landschappen, moet Kees ook aan de bak. Een rally vergt veel van de voertuigen, maar gelukkig komen de las-ervaringen van Kees hier zeer goed van pas. Goed om te zien dat er hier en daar wat sluikreclame voor Vipe Welding wordt gemaakt. Wij wensen Kees nog veel veilige en mooie kilometers toe.

Morocco Desert Challenge

In 2018 is de jubileumeditie van de Morocco Desert Challenge. Het avontuur, dat in 2008 begon in de woestijn van Libië, wordt in 2018 voor de tiende keer gereden. Na vele omzwervingen belandde de organisatie in 2013 in Marokko. Het nieuwe gastland, een veilige haven met een goede infrastructuur, liet toe de rally uit te bouwen tot wat die nu is: Afrika’s grootste en mooiste crosscountry rally-raid, met meer dan 550 deelnemers van alle niveaus. Een grote organisatie van meer dan 110 man, perfecte roadbooks, navigatie met de GPS Unik van ERTF en met twee helikopters, want veiligheid is topprioriteit. De wedstrijd werd groot gemaakt door amateurs en hobby-rijders en de sfeer die daarmee gepaard gaat, die blijven we behouden.

Kees Teeuwen voert las werkzaamheden uit in Marokko

Vipe in Marokko

Laswerk op locatie

Laswerk op locatie

Sluikreclame in Marokko

Sluikreclame Vipe

Lassen en reclame

 Lassen en reclame

Recent Posts
Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt

Warning: Undefined array key "quick_contact_gdpr_consent" in /home/customer/www/vipe-welding.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 50